Felii De Jalape Murat
Murat jalape felii de Bucrous ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta Hor d ' oeuvre. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 250 de porții cu 1 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, căței de usturoi, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Felii De Jalape Murat, Felii De Castraveți Murați, și Felii De Dovlecei Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
În timp ce borcanele fierb, puneți mănuși și tăiați ardeii în felii de 1/4 inch, aruncând capetele tulpinii.
Combinați oțetul, sarea și 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie din oțel inoxidabil; aduceți la fierbere.
Așezați 2 jumătăți de usturoi și 1 frunză de dafin în fiecare borcan fierbinte. Împachetați borcanele strâns cu ardei, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Acoperiți ardeii cu lichid de decapare fierbinte, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Sigilați și procesați borcane, procesând 10 minute.
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.