Felii de brânză Cheddar în stil american pentru burgeri și brânză la grătar

Felii de brânză Cheddar în stil american pentru burgeri și brânză la grătar
Melty stil american felii de brânză Cheddar pentru burgeri și brânză la grătar ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 3 porții cu 522 calorii, 33g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți lapte evaporat, gelatină pudră, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma gelatina, puteți urma acest fel principal cu Desert cu gelatină cremoasă de afine, ananas și lămâie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 167 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Burgeri în stil cubanez cu șuncă și brânză la grătar, Burgeri prăjiți cu felii de brânză COMT de topire ușoară, și Noua Brânză Americană La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căptușiți două foi de copt cu margini plate sau platouri mari pătrate sau dreptunghiulare cu un strat de folie de plastic și puneți-le deoparte. Într-un castron mic sau cană, presărați gelatina peste apă și lăsați-o să se hidrateze, aproximativ 1 minut. Între timp, încălziți laptele evaporat într-o cratiță mică la foc mediu, amestecând constant cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea pe fundul cratiței. Când laptele ajunge la foc mic, adăugați gelatină hidratată și amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați brânza dintr-o dată și amestecați cu un tel pentru a combina. Readuceți tigaia la foc mic și continuați să bateți până când amestecul este omogen și se înregistrează între 160 și 170 litri F pe un termometru cu citire instantanee. Bateți cu lama unui blender de imersie direct în oală până când este lucioasă și mai fină. Alternativ, transferați în vasul unui blender sau robot de bucătărie și amestecați, începând cu cea mai mică viteză și crescând încet la cea mai mare. Se amestecă timp de 30 de secunde, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Dacă este necesar, amestecați în două loturi separate, turnând prima jumătate pe tava căptușită înainte de a trece la a doua jumătate (vezi Pasul 3).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă amestecul din blender și pe foile de copt pregătite. Ar trebui să ajungeți cu un strat gros de câțiva milimetri pe fiecare tavă. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a distribui brânza într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați într-un loc plat în frigider și lăsați să se răcească până când este ferm la atingere, cel puțin zece minute (este posibil să aveți nevoie de mai mult timp, în funcție de cât de rece este frigiderul, de cât de groase sunt farfuriile sau tăvile și de cât de bine circulă frigiderul).aer).
6
Când brânza s-a răcit, ridicați cu grijă folia de plastic și transferați totul pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Tăiați brânza în felii pătrate, tăind până la capăt prin plastic. Lăsați cu grijă fiecare felie cu plasticul încă atașat și stivuiți, lăsând plasticul între fiecare strat. Repetați cu cealaltă tavă pentru foi. Păstrați feliile de brânză într-un recipient sigilat la frigider timp de până la 3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Revista