Felie de zmeură Bakewell

Felie de zmeură Bakewell
Raspberry Bakewell slice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 517 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă $1.41 pe portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 242 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână migdale, făină auto-crescătoare, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de zmeură Bakewell, Tartă Bakewell cu conserve de zmeură, și James Martin dublu zmeură Bakewell tarta.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii de copt cu unt, aproximativ 18-20cm x 30cm, cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Întindeți patiseria la linie. Ridicați în tablă și apăsați uniform chiar în colțuri. Înțepați cu o furculiță și răciți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Coaceți patiseria timp de 8-10 minute până când este gătită, dar nu prea colorată. Se răcește câteva minute și se reduce cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Puneți dulceața de zmeură peste patiserie (nu este nevoie să întindeți) și împrăștiați peste zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Pentru burete, puneți toate ingredientele într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se înmoaie și se amestecă foarte bine. Puneți acest lucru peste stratul de zmeură, apoi neteziți uniform. Se împrăștie peste migdalele fulgi și se coace timp de 35-40 de minute până devin aurii și ferme. Se răcește complet în cutie. Va îngheța până la 3 luni înveliți în prealabil cositorul cu pergament de copt și folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Pentru a servi, dezghețați timp de 4 ore la temperatura camerei, apoi reîncălziți într-un cuptor scăzut. Topiți dulceața de caise cu 1 lingură de apă și periați deasupra buretelui chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista