Felie de zmeură Bakewell
Raspberry Bakewell slice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 517 calorii, 9g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă $1.41 pe portie. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 242 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână migdale, făină auto-crescătoare, praf de copt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort de zmeură Bakewell, Tartă Bakewell cu conserve de zmeură, și James Martin dublu zmeură Bakewell tarta.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii de copt cu unt, aproximativ 18-20cm x 30cm, cu pergament de copt.
Întindeți patiseria la linie. Ridicați în tablă și apăsați uniform chiar în colțuri. Înțepați cu o furculiță și răciți timp de 20 de minute.
Coaceți patiseria timp de 8-10 minute până când este gătită, dar nu prea colorată. Se răcește câteva minute și se reduce cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Puneți dulceața de zmeură peste patiserie (nu este nevoie să întindeți) și împrăștiați peste zmeură.
Pentru burete, puneți toate ingredientele într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se înmoaie și se amestecă foarte bine. Puneți acest lucru peste stratul de zmeură, apoi neteziți uniform. Se împrăștie peste migdalele fulgi și se coace timp de 35-40 de minute până devin aurii și ferme. Se răcește complet în cutie. Va îngheța până la 3 luni înveliți în prealabil cositorul cu pergament de copt și folie.
Pentru a servi, dezghețați timp de 4 ore la temperatura camerei, apoi reîncălziți într-un cuptor scăzut. Topiți dulceața de caise cu 1 lingură de apă și periați deasupra buretelui chiar înainte de servire.