Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu pâine scurtă. Această rețetă servește 180. O porție conține 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Heath Bar Slice ' n coace cookie-uri Shortbread pentru # Baketogether, Cookie-uri delicioase de felie și coacere, și Cookie-uri versatile Slice' n ' Bake.
Instrucțiuni
1
Bateți 1 cană de unt înmuiat la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Adăugați treptat 3/4 cană zahăr pudră, bătând până se omogenizează. Se amestecă extractul de vanilie și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Extract De Migdale
Zahăr Pudră
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Se amestecă împreună 2 căni de făină, 1/4 linguriță. praf de copt și 1/8 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Formați aluatul de pâine scurtă în bușteni de 2 (7 inci). Înfășurați fiecare buștean în hârtie de ceară și răciți 4 ore sau congelați buștenii în pungi de congelator din plastic cu fermoar până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Dacă este înghețat, lăsați buștenii să stea la temperatura camerei 10 minute.
7
Tăiați fiecare buștean în 24 de felii.
8
Așezați felii de pâine scurtă la o distanță de 1 inch pe foi de copt ușor unse sau tapetate cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
9
Coaceți feliile de pâine scurtă la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile feliilor sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți pâinea scurtă de pe foile de copt și așezați-o pe rafturi de sârmă; lăsați să se răcească complet (aproximativ 20 de minute). A se păstra în recipiente etanșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
1
Fursecuri cu turtă scurtă de afine-portocale: se amestecă 1/2 cană de afine uscate tocate și 1 lingură. coaja de portocala cu extracte in pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Afine Uscate
Coaja De Portocala
Afine
Portocaliu
2
Pecan Shortbread Cookies: omiteți extractul de migdale. Se amestecă 1 cană de nuci pecan prăjite tocate mărunt cu vanilie în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Extract De Migdale
Vanilie
Nuci Pecan
3
Cookie-uri Toffee-Espresso Shortbread: omiteți extractul de migdale. Se amestecă 1/2 cană de caramel de migdale și 1 lingură. pudră espresso cu vanilie în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Shortbread
Espresso Instant
Extract De Migdale
Caramele
1 Cană Alune Măcinate Fin
Vanilie
Migdale
4
Cookie-uri de nucă de cocos-Macadamia: omiteți extractul de migdale. Se amestecă 1 cană de nucă de cocos prăjită, 1/2 cană de nuci de macadamia tocate mărunt și 1/4 linguriță. extract de nucă de cocos cu vanilie în pas