Fazan Prăjit

Fazan Prăjit
Friptura de fazan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 668 calorii, 78g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 93%. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan Prăjit Cu Struguri Și Nuci, și Fazan Prăjit Cu Miere-Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați rozmarinul tocat și cimbrul în uleiul de măsline și dați deoparte. Frecați fazanul în interior și în exterior cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Așezați într-o tigaie de prăjire strânsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Turnați uleiul de plante deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Coaceți fazanul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, apoi acoperiți cu folie de aluminiu și continuați să coaceți o oră suplimentară sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os citește 180 grade F (82 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere. Ungeți fazanul cu uleiul fierbinte și sucurile din tigaie la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista