Fazan Prăjit

Friptura de fazan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 668 calorii, 78g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de cimbru, ulei de măsline, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 93%. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Fazan Prăjit Cu Struguri Și Nuci, și Fazan Prăjit Cu Miere-Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 250 grade F (120 grade C).
Amestecați rozmarinul tocat și cimbrul în uleiul de măsline și dați deoparte. Frecați fazanul în interior și în exterior cu sare și piper.
Așezați într-o tigaie de prăjire strânsă.
Turnați uleiul de plante deasupra.
Coaceți fazanul în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, apoi acoperiți cu folie de aluminiu și continuați să coaceți o oră suplimentară sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os citește 180 grade F (82 grade C).
Scoateți din cuptor, acoperiți cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere. Ungeți fazanul cu uleiul fierbinte și sucurile din tigaie la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți.