Fazan Phungi Perfecțiune

Fazan Phungi Perfecțiune
Fazan Phungi perfecțiune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 787 calorii, 79G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 8.64 pe portie. Dacă aveți la îndemână fazan dezosat, unt, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Pear Perfection, și Clatite Aproape De Perfecțiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, reconstituiți ciupercile uscate în apă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scurgeți și rezervați apa. Tăiați ciupercile reconstituite în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se sotează carnea de fazan cu usturoi și busuioc până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Scoateți carnea din tigaie cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați unt în ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Sotează șalotele, ciupercile reconstituite și ciuperca portobello până se rumenesc. Se amestecă roșiile uscate la soare și toate, cu excepția a 1/4 cană din apa de înmuiere a ciupercilor. Se dizolvă pulberea de săgeată în apă și se amestecă în amestecul de ciuperci. Întoarceți carnea de fazan în tigaie și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
ArorutArorut
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
FazanFazan
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista