Fazan Phungi Perfecțiune
Fazan Phungi perfecțiune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 787 calorii, 79G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 8.64 pe portie. Dacă aveți la îndemână fazan dezosat, unt, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 82%. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Pear Perfection, și Clatite Aproape De Perfecțiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, reconstituiți ciupercile uscate în apă conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți și rezervați apa. Tăiați ciupercile reconstituite în bucăți mici.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea mare la foc mediu.
Se sotează carnea de fazan cu usturoi și busuioc până se rumenesc ușor.
Scoateți carnea din tigaie cu o lingură pliată și dați deoparte.
Adăugați unt în ulei în tigaie.
Sotează șalotele, ciupercile reconstituite și ciuperca portobello până se rumenesc. Se amestecă roșiile uscate la soare și toate, cu excepția a 1/4 cană din apa de înmuiere a ciupercilor. Se dizolvă pulberea de săgeată în apă și se amestecă în amestecul de ciuperci. Întoarceți carnea de fazan în tigaie și fierbeți 30 de minute.