Fazan De Afine

Fazan De Afine
Fazanul de afine necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 977 calorii, 78g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul pentru salată catalina, amestecul de supă de ceapă, fazanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Fazan cu sos de afine, Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, și Salată De Fazan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați bucățile de fazan într-un vas de copt ușor uns. Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de supă de ceapă, sosul de afine și pansamentul Catalina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansamente CatalinaPansamente Catalina
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă sosul peste fazan. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când carnea iese ușor de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista