Fazan De Afine

Fazan De Afine
Fazanul de afine necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 977 calorii, 78g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pansamentul pentru salată catalina, amestecul de supă de ceapă, fazanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare includ Fazan cu sos de afine, Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, și Salată De Fazan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați bucățile de fazan într-un vas de copt ușor uns. Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de supă de ceapă, sosul de afine și pansamentul Catalina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pansamente CatalinaPansamente Catalina
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă sosul peste fazan. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit, până când carnea iese ușor de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista