Fazan Colette En Croute

Fazan Colette En Croute
Fazan Colette En Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 19,27 USD pe porție. O porție conține 8250 calorii, 147g de proteine, și 564g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, sos brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Salata Europeană a lui Colette, și Fructe de mare en Croute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola la foc mediu într-o tigaie mare. Condimentează fazanul cu sare și piper și acoperă cu untul înmuiat. Se rumenesc toate părțile fazanului până se rumenesc și se îndepărtează pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă. Degajează tigaia cu vinul Marsala și adaugă frunzele de dafin și pătrunjelul. Coborâți focul și întoarceți fazanul în tigaie. (Spălați și uscați platoul utilitar și păstrați-l la îndemână pentru fazanul gătit.) Acoperiți și fierbeți până când fazanul este fraged și sucurile din coapsă se limpezesc când sunt străpunse, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
FazanFazan
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți fazanul pe platoul utilitar și lăsați-l să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
3
Strecurați sucurile de braising într-un alt vas și îndepărtați excesul de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați oțet balsamic și sos brun și gătiți la foc mediu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Sos BrunSos Brun
5
Trageți carnea de fazan din oase și tăiați-o în bucăți de 1 inch, aruncând oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Scoateți sosul de pe foc. Într-un castron pliați carnea de fazan cu suficient sos pentru a acoperi. Nu te simți obligat să folosești tot sosul. Amestecul nu trebuie să fie supy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FazanFazan
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Întindeți aluatul de patiserie și, folosind un bol de cereale de dimensiuni adecvate sau un bol mic de amestecare ca șablon, tăiați 4 runde cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
9
Lingurați amestecul de fazan uniform în 4 boluri individuale rezistente la cuptor de 6 inci (bolurile cu supă de ceapă sunt ideale pentru acest lucru) și periați marginile bolurilor cu ou. Topiți fiecare cu un cerc de patiserie, drapând crusta peste jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
FazanFazan
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Ungeți vârfurile patiseriei cu spălarea ouălor și coaceți până devin aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista