Fazan Colette En Croute
Fazan Colette En Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 19,27 USD pe porție. O porție conține 8250 calorii, 147g de proteine, și 564g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, sos brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Salata Europeană a lui Colette, și Fructe de mare en Croute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola la foc mediu într-o tigaie mare. Condimentează fazanul cu sare și piper și acoperă cu untul înmuiat. Se rumenesc toate părțile fazanului până se rumenesc și se îndepărtează pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă. Degajează tigaia cu vinul Marsala și adaugă frunzele de dafin și pătrunjelul. Coborâți focul și întoarceți fazanul în tigaie. (Spălați și uscați platoul utilitar și păstrați-l la îndemână pentru fazanul gătit.) Acoperiți și fierbeți până când fazanul este fraged și sucurile din coapsă se limpezesc când sunt străpunse, aproximativ 35 de minute.
Scoateți fazanul pe platoul utilitar și lăsați-l să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula.
Strecurați sucurile de braising într-un alt vas și îndepărtați excesul de grăsime.
Adăugați oțet balsamic și sos brun și gătiți la foc mediu până se îngroașă.
Trageți carnea de fazan din oase și tăiați-o în bucăți de 1 inch, aruncând oasele.
Scoateți sosul de pe foc. Într-un castron pliați carnea de fazan cu suficient sos pentru a acoperi. Nu te simți obligat să folosești tot sosul. Amestecul nu trebuie să fie supy.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți aluatul de patiserie și, folosind un bol de cereale de dimensiuni adecvate sau un bol mic de amestecare ca șablon, tăiați 4 runde cu diametrul de 8 inci.
Lingurați amestecul de fazan uniform în 4 boluri individuale rezistente la cuptor de 6 inci (bolurile cu supă de ceapă sunt ideale pentru acest lucru) și periați marginile bolurilor cu ou. Topiți fiecare cu un cerc de patiserie, drapând crusta peste jantă.
Ungeți vârfurile patiseriei cu spălarea ouălor și coaceți până devin aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.