Fazan Colette En Croute

Fazan Colette En Croute
Fazan Colette En Croute ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 19,27 USD pe porție. O porție conține 8250 calorii, 147g de proteine, și 564g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, sos brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon, Salata Europeană a lui Colette, și Fructe de mare en Croute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola la foc mediu într-o tigaie mare. Condimentează fazanul cu sare și piper și acoperă cu untul înmuiat. Se rumenesc toate părțile fazanului până se rumenesc și se îndepărtează pe un platou utilitar. În aceeași tigaie, adăugați ceapa și usturoiul și sotati până când ceapa devine translucidă. Degajează tigaia cu vinul Marsala și adaugă frunzele de dafin și pătrunjelul. Coborâți focul și întoarceți fazanul în tigaie. (Spălați și uscați platoul utilitar și păstrați-l la îndemână pentru fazanul gătit.) Acoperiți și fierbeți până când fazanul este fraged și sucurile din coapsă se limpezesc când sunt străpunse, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți fazanul pe platoul utilitar și lăsați-l să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
3
Strecurați sucurile de braising într-un alt vas și îndepărtați excesul de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați oțet balsamic și sos brun și gătiți la foc mediu până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Sos BrunSos Brun
5
Trageți carnea de fazan din oase și tăiați-o în bucăți de 1 inch, aruncând oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Scoateți sosul de pe foc. Într-un castron pliați carnea de fazan cu suficient sos pentru a acoperi. Nu te simți obligat să folosești tot sosul. Amestecul nu trebuie să fie supy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Întindeți aluatul de patiserie și, folosind un bol de cereale de dimensiuni adecvate sau un bol mic de amestecare ca șablon, tăiați 4 runde cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
9
Lingurați amestecul de fazan uniform în 4 boluri individuale rezistente la cuptor de 6 inci (bolurile cu supă de ceapă sunt ideale pentru acest lucru) și periați marginile bolurilor cu ou. Topiți fiecare cu un cerc de patiserie, drapând crusta peste jantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Ungeți vârfurile patiseriei cu spălarea ouălor și coaceți până devin aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista