Fazan aragaz lent cu ciuperci și măsline

Fazan aragaz lent cu ciuperci și măsline
Fazanul cu aragaz lent cu ciuperci și măsline este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 161 calorii. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, vin, ciuperci crimini și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt 365 de zile de gătit lent: pentru miere de aragaz lent Dijon pui și ciuperci, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), și Aragaz lent Pui Balsamic cu măsline.

Instrucțiuni

1
Așezați făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă; agitați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Așezați bucățile de fazan în amestecul de făină și agitați până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Agitați orice exces de făină din bucățile de fazan și puneți-le în uleiul încins. Gatiti pana cand fazanul se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați fazanul într-un aragaz lent, rezervând uleiul în tigaie. Gatiti ceapa in uleiul ramas pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Amestecați ciupercile și usturoiul și continuați să gătiți și să amestecați până când ciupercile s-au înmuiat și usturoiul s-a înmuiat, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir ConservatGhimbir Conservat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă vinul în tigaie și se aduce la fierbere. Se fierbe 5 minute, apoi se toarnă bulionul de pui și se întoarce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă amestecul de ciuperci în aragazul lent și se presară cu măsline negre feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 4 ore sau scăzut timp de 7 ore.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista