Fava Almond Mint Crostini

Fava Almond Mint Crostini
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Crostini de mentă de migdale Favan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână migdale, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crostini Cu Fasole Fava Și Mentă, Pesto de fasole, migdale și mentă, și Fava Crostini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Periați ușor fiecare felie de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline; se presară sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pe o foaie de copt; prăjiți până devine ușor auriu, aproximativ 8 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet. Odată răcit poate fi depozitat într-un recipient etanș până la o zi.În timp ce cuptorul este încă fierbinte, întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini. Toast în cuptor până la maro auriu și parfumat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Lăsați să se răcească complet. Se toacă foarte grosier; pune deoparte.Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fasole fava și gătiți 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați în baie cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Strângeți fasolea din piei (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
FasoleFasole
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Bateti remaing cupa (sau cam asa ceva) ulei de măsline, suc de lămâie și un vârf de sare într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați migdale, fasole decojită, parmezan și mentă; aruncați pentru a combina. Poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 1 zi.Când sunteți gata să serviți, scoateți o parte din mixtire fava pe pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
MigdaleMigdale
FasoleFasole
MentăMentă
9
Se presară cu sare de mare.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista