Fava Almond Mint Crostini
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Crostini de mentă de migdale Favan ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână migdale, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de SippitySup. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Crostini Cu Fasole Fava Și Mentă, Pesto de fasole, migdale și mentă, și Fava Crostini.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Periați ușor fiecare felie de pâine pe ambele părți cu ulei de măsline; se presară sare.
Așezați pe o foaie de copt; prăjiți până devine ușor auriu, aproximativ 8 minute
Transferați într-o grătar pentru a se răci complet. Odată răcit poate fi depozitat într-un recipient etanș până la o zi.În timp ce cuptorul este încă fierbinte, întindeți migdalele pe o foaie de copt cu margini. Toast în cuptor până la maro auriu și parfumat, aproximativ 8 minute.
Lăsați să se răcească complet. Se toacă foarte grosier; pune deoparte.Pregătiți o baie cu apă cu gheață; pus deoparte. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați fasole fava și gătiți 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați în baie cu apă cu gheață pentru a opri gătitul. Strângeți fasolea din piei (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Bateti remaing cupa (sau cam asa ceva) ulei de măsline, suc de lămâie și un vârf de sare într-un castron mediu.
Adăugați migdale, fasole decojită, parmezan și mentă; aruncați pentru a combina. Poate fi refrigerat într-un recipient etanș până la 1 zi.Când sunteți gata să serviți, scoateți o parte din mixtire fava pe pâine prăjită.
Se presară cu sare de mare.