Fauxreos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Fauxreos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 32. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pudră de cacao, zahăr pudră, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 345 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ediție Limitată De Vacanță Fauxreos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face cookie-urile: folosind un mixer manual sau stand setat la viteză medie, cremă împreună unt, ambele zaharuri, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu, praf de espresso și extract de vanilie până la combinare. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați gălbenușuri de ou pe rând. Odată încorporat, opriți mixerul și răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc.
Rotiți mixerul la cea mai mică setare. Aruncați în făină și cacao dintr-o dată. Amestecul va fi rigid. Continuați să amestecați până la uniformizare. Opriți mixerul. Folosiți o spatulă pentru a răzui aluatul din vas și frământați ușor pentru a forma o bilă netedă. Folosiți-vă mâinile pentru a aplatiza într-un disc. Puteți începe să rulați aluatul imediat sau îl puteți înfășura cu plastic și la frigider până la o săptămână.Dacă ați păstrat aluatul la frigider, lăsați-l să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia înainte de a începe să se rostogolească.
Preîncălziți cuptorul la 350. Cerneti putina pudra de cacao pe blat (folosirea cacao in loc de faina confera Fauxreos culoarea lor inchisa unic). Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul la 1/8" grosime. Când ați terminat, glisați o spatulă metalică între aluat și blat pentru a slăbi. Acest lucru va împiedica lipirea cookie-urilor.Un tăietor rotund de 2 "face" Oreos " perfect, dar folosește orice tăietor îți place.
Tăiați cookie-urile și folosiți o spatulă metalică pentru a ridica și transfera pe foaia de cookie.Aranjați cookie-urile pe foaia de cookie-uri ungreased. (Dacă foaia de cookie este îndoită sau neuniformă, aliniați mai întâi cu hârtie pergament.) Cookie-urile nu se vor răspândi în timpul coacerii, astfel încât acestea pot fi aranjate destul de aproape împreună. Puneți foile deoparte.
Adunați, frământați și rulați din nou resturile de aluat rămase, tăind și aranjând la fel pe o foaie de fursecuri. Pentru a adăuga textură fursecurilor, așezați orice aluat rămas într-un bol de amestecare.
Se amestecă cu un mixer manual sau stand și se adaugă aproximativ 1 linguriță de apă fierbinte sau cafea. Continuați să adăugați apă fierbinte / cafea, câte o linguriță, până când aluatul s-a subțiat într-o pastă. Puteți adăuga oricând mai mult lichid, dar nu îl puteți lua.
Adăugați încet și lăsați fiecare adăugare să se amestece complet înainte de a adăuga mai mult. Când amestecul atinge o consistență asemănătoare înghețului, folosiți o spatulă pentru a-l răzui.
Transferați într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf foarte mic sau într-o pungă Ziploc rezistentă, cu o gaură mică înfiptă în colț. Pipă un fel de design deasupra fiecărui cookie. Un design cornelli strâns dă impresia unui Oreo. Dar orice va face, distrează-te cu desenele tale!
Odată ce fursecurile au fost decorate, coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt ferme la atingere. Dacă cuptorul dvs. are un element de încălzire neuniform, rotiți foile de cookie după șase minute. Odată ce fursecurile s-au copt, răciți bine, direct pe raftul de răcire.
Pentru a face umplutura: cu un mixer manual sau stand, smântână împreună scurtare/unt, zahăr pudră, vanilie și sare. Cremă la viteză medie timp de cinci minute; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui vasul periodic. Timpul lung de amestecare aerează umplutura, făcând-o deosebit de albă și mai puțin pietroasă. Folosind o spatulă, transferați umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu. Alternativ, porționați cu o lingură de înghețată de mărimea unui pepene galben sau folosind o pungă Ziploc cu colțul tăiat ca o pungă de patiserie improvizată.
Pentru a asambla cookie-urile: răsturnați jumătate din napolitane cu susul în jos. Pe fiecare, pipă sau lingură 1 linguriță de umplutură (în special: 1/4 oz pentru dublu Stuf, 1/8 uncie pentru obișnuit) direct în centru. Pentru a termina, acoperiți cu napolitane rămase și apăsați în jos cu degetele, aplicând o presiune foarte uniformă, astfel încât umplutura să se răspândească uniform pe cookie.
Transferați cookie-urile într-un recipient etanș și dați-le la frigider pentru câteva ore. Acest lucru este crucial. După biciuirea umpluturii, va fi destul de moale. Refrigerarea acestuia (mai ales dacă utilizați unt) va solidifica umplutura, redându-i textura adecvată și lipind-o cu napolitane.