Faux Pierogi peste varză și cartofi O ' Brien
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Faux Pierogi peste varză și cartofi O ' Brien. Această rețetă servește 6 și costă 2,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 502 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, varză, ulei de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Cartofi O ' Brien, Cartofi O ' Brien Prăjiți La Cuptor, și Pierogi cu varză Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru cartofi și fierbeți până se înmoaie.
Se scurge bine, se acoperă și se lasă deoparte.
Aduceți un vas separat de apă la fiert pentru fiecare dintre tipurile de ravioli, deoarece timpii lor de gătit vor varia. Fierbeți ravioli până se ridică în vârf și folosind o lingură cu fante îndepărtați pentru a se scurge. Aruncați cu 1 până la 3 linguri de ulei de semințe de struguri, după cum este necesar, pentru a le împiedica să se lipească (rezervând cealaltă lingură). Acoperiți și lăsați deoparte.
Pentru a Sota varza și pierogi, încălziți 1 din restul de linguri de ulei de struguri într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă varza albă și se condimentează cu sare și piper. Dacă folosiți și varză roșie, încălziți o altă lingură rămasă de ulei de struguri într-o tigaie mare separată la foc mediu, adăugați varza roșie, condimentați cu sare și piper.
Lăsați varza să gătească până când este foarte fragedă și până când începe să "îndulcească."Când varza este fragedă, scoateți varza într-un bol, adăugați ravioli în aceeași tigaie și sotati foarte scurt.
Pentru a termina cartofii O ' Brien, în timp ce varza se sotează, încălziți uleiul într-o tigaie mare și sotati ardeii grași și ceapa până când ceapa devine translucidă. Se amestecă cartofii scurși la fiert și se condimentează cu sare și piper.
Așezați niște cartofi O ' Brien în mijlocul unei farfurii de servire și lingurați porții alternative de varză verde și varză roșie în jurul cartofilor. Sus cu pierogi.