Fasolea verde Sotată de Cook ' s Illustrated cu usturoi și ierburi

Fasolea verde Sotată de Cook ' s Illustrated cu usturoi și ierburi
Cook 's Illustrated' s sote fasole verde cu usturoi și ierburi este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1055 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Pancetta, Usturoi Și Ierburi, Fasole verde sotată cu chipsuri de usturoi, și Fasole Verde Cu Slănină De Usturoi Sotată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, usturoiul și cimbru într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați fasole, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați apă, acoperiți și gătiți până când fasolea este verde aprins și încă crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Scoateți capacul, creșteți căldura la mare și gătiți până când apa se evaporă, 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați amestecul de unt și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când fasolea este crocantă, ușor rumenită și începe să se încrețească, cu 1 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
7
Transferați fasolea în vasul de servire, aruncați cu suc de lămâie și pătrunjel; reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Serviți imediat.
9
Pentru saut fasole verde cu boia afumată și migdale: urmați rețeta pentru saut fasole verde cu usturoi și ierburi, omițând cimbru și pătrunjel tocat. Se amestecă 1/4 linguriță de boia afumată în unt înmuiat cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Presărați fasolea gătită cu 1/4 cană de migdale prăjite înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1
Combinați 1 linguriță de ulei de susan prăjit, 1 linguriță de ghimbir proaspăt ras și 1 lingură de pastă de chili-usturoi într-un castron mic. Urmați rețeta de fasole verde saut cu usturoi și ierburi, înlocuind uleiul vegetal cu ulei de măsline și crescând cantitatea la 2 lingurițe. Gatiti conform indicatiilor, inlocuind amestecul de unt cu amestecul de ulei de susan si omitand sucul de lamaie si patrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Presărați fasolea gătită cu 2 lingurițe de semințe de susan prăjite înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Pentru fasole verde saut cu ardei roșii prăjiți și busuioc?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Combinați 2 lingurițe de ulei de măsline, 1 șalotă medie, tocată și 1/8 linguriță fulgi de ardei roșu într-un castron mic. Urmați rețeta de fasole verde saut cu usturoi și ierburi, înlocuind amestecul de unt cu amestecul de ulei-șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați 1/3 cană de ardei roșii prăjiți, tăiați în bucăți de 1/2 inch, la tigaie cu amestec de ulei-șalotă. Înlocuiți 1 linguriță de oțet de vin roșu cu suc de lămâie și 2 linguri de frunze proaspete de busuioc tocate cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista