Fasolea verde Sotată de Cook ' s Illustrated cu usturoi și ierburi
Cook 's Illustrated' s sote fasole verde cu usturoi și ierburi este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1055 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Pancetta, Usturoi Și Ierburi, Fasole verde sotată cu chipsuri de usturoi, și Fasole Verde Cu Slănină De Usturoi Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul, usturoiul și cimbru într-un castron mic; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până la fumat.
Adăugați fasole, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, 4 pana la 6 minute.
Adăugați apă, acoperiți și gătiți până când fasolea este verde aprins și încă crocantă, aproximativ 2 minute.
Scoateți capacul, creșteți căldura la mare și gătiți până când apa se evaporă, 30 până la 60 de secunde.
Adăugați amestecul de unt și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când fasolea este crocantă, ușor rumenită și începe să se încrețească, cu 1 până la 3 minute mai mult.
Transferați fasolea în vasul de servire, aruncați cu suc de lămâie și pătrunjel; reglați condimentele cu sare și piper.
Pentru saut fasole verde cu boia afumată și migdale: urmați rețeta pentru saut fasole verde cu usturoi și ierburi, omițând cimbru și pătrunjel tocat. Se amestecă 1/4 linguriță de boia afumată în unt înmuiat cu usturoi.
Presărați fasolea gătită cu 1/4 cană de migdale prăjite înainte de servire.
Combinați 1 linguriță de ulei de susan prăjit, 1 linguriță de ghimbir proaspăt ras și 1 lingură de pastă de chili-usturoi într-un castron mic. Urmați rețeta de fasole verde saut cu usturoi și ierburi, înlocuind uleiul vegetal cu ulei de măsline și crescând cantitatea la 2 lingurițe. Gatiti conform indicatiilor, inlocuind amestecul de unt cu amestecul de ulei de susan si omitand sucul de lamaie si patrunjelul.
Presărați fasolea gătită cu 2 lingurițe de semințe de susan prăjite înainte de servire.
Pentru fasole verde saut cu ardei roșii prăjiți și busuioc?
Combinați 2 lingurițe de ulei de măsline, 1 șalotă medie, tocată și 1/8 linguriță fulgi de ardei roșu într-un castron mic. Urmați rețeta de fasole verde saut cu usturoi și ierburi, înlocuind amestecul de unt cu amestecul de ulei-șalotă.
Adăugați 1/3 cană de ardei roșii prăjiți, tăiați în bucăți de 1/2 inch, la tigaie cu amestec de ulei-șalotă. Înlocuiți 1 linguriță de oțet de vin roșu cu suc de lămâie și 2 linguri de frunze proaspete de busuioc tocate cu pătrunjel.