Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fasole și verdeață. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 164 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fasole verde, Fasole și verdeață, și Fasole și verdeață.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ardei roșu și usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Usturoi
4
Adăugați kale, întorcându-vă cu clești pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
5
Adăugați bulion; acoperiți și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Adăugați sare și fasole; gatiti, neacoperit, 5 minute, amestecand ocazional.