Fasole Și Verdețuri

Fasole Și Verdețuri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fasole și verdeață. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 164 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fasole verde, Fasole și verdeață, și Fasole și verdeață.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ardei roșu și usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
UsturoiUsturoi
4
Adăugați kale, întorcându-vă cu clești pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Adăugați bulion; acoperiți și gătiți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
6
Adăugați sare și fasole; gatiti, neacoperit, 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SareSare
7
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
8
Se presară cu brânză, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista