Fasole și biscuiți
Fasole și biscuiți durează în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 346 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fasole coaptă, cățel de usturoi, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un desert ieftin. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Biscuiți și fasole, Biscuiți înger: biscuiți ușori făcuți cu drojdie, și biscuiți cu brânză fără ouă pe aragaz, biscuiți cu brânză pe tawa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați fasolea, sosul de grătar, zahărul brun, ketchupul și muștarul. Se fierbe timp de 5 minute sau până se încălzește.
Transferați la un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Separați biscuiții și tăiați-i în jumătate; aranjați peste amestecul de vită.
Coaceți, neacoperit, la 400 de euro timp de 18 minute sau până când biscuiții se rumenesc.
Se presară cu brânză; coaceți 2-3 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.