Fasole în stil Kashmir cu napi

Fasole în stil Kashmir cu napi
Fasolea în stil Kashmir cu napi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, pudră de turmeric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole în stil Kashmir cu napi, Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, și Kielbasan și fasole.

Instrucțiuni

1
Puneți napii într-o cratiță cu apă și 1/2 linguriță sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când Napul este moale, aproximativ 5 minute. Odată fragede, amestecați fasolea și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
NapNap
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă chimenul și feniculul și se gătește până când condimentele se prăjesc și devin parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă ceapa și se gătește până devine maro auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă ghimbirul tocat și usturoiul, se gătește și se amestecă timp de 30 de secunde, apoi se adaugă roșiile și sarea și se continuă gătitul până când amestecul devine pastos. În cele din urmă, amestecați ardeiul, turmericul, ghimbirul măcinat și 2 linguri de apă; gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați amestecul de roșii la napi și fierbeți 10 minute. Condimentează cu garam masala înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
NapNap
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista