Fasole în stil Kashmir cu napi

Fasole în stil Kashmir cu napi
Fasolea în stil Kashmir cu napi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, pudră de turmeric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole în stil Kashmir cu napi, Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, și Kielbasan și fasole.

Instrucțiuni

1
Puneți napii într-o cratiță cu apă și 1/2 linguriță sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când Napul este moale, aproximativ 5 minute. Odată fragede, amestecați fasolea și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
NapNap
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă chimenul și feniculul și se gătește până când condimentele se prăjesc și devin parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă ceapa și se gătește până devine maro auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă ghimbirul tocat și usturoiul, se gătește și se amestecă timp de 30 de secunde, apoi se adaugă roșiile și sarea și se continuă gătitul până când amestecul devine pastos. În cele din urmă, amestecați ardeiul, turmericul, ghimbirul măcinat și 2 linguri de apă; gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați amestecul de roșii la napi și fierbeți 10 minute. Condimentează cu garam masala înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
NapNap
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista