Fasole în stil Kashmir cu napi
Fasolea în stil Kashmir cu napi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 206 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, pudră de turmeric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole în stil Kashmir cu napi, Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet, și Kielbasan și fasole.
Instrucțiuni
Puneți napii într-o cratiță cu apă și 1/2 linguriță sare. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când Napul este moale, aproximativ 5 minute. Odată fragede, amestecați fasolea și gătiți încă 5 minute.
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă chimenul și feniculul și se gătește până când condimentele se prăjesc și devin parfumate, aproximativ 1 minut. Se amestecă ceapa și se gătește până devine maro auriu, aproximativ 5 minute. Se amestecă ghimbirul tocat și usturoiul, se gătește și se amestecă timp de 30 de secunde, apoi se adaugă roșiile și sarea și se continuă gătitul până când amestecul devine pastos. În cele din urmă, amestecați ardeiul, turmericul, ghimbirul măcinat și 2 linguri de apă; gatiti inca 2 minute.
Adăugați amestecul de roșii la napi și fierbeți 10 minute. Condimentează cu garam masala înainte de servire.