Fasole În Stil Columbian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați fasolea în stil columbian. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 33 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Mergeți la magazin și ridicați fasole, bază de sos sofrito, pătlagină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fasole și orez în stil columbian, Frijoles Rojos Colombianos (Fasole Roșie În Stil Columbian), și Plăcintă de cabană în stil columbian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați bine fasolea; se pune într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 2 inci.
Lăsați să se înmoaie peste noapte.
Scurgeți fasolea; reveniți la saucepot.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 1 oră.
Combinați slănina, sofrito și pătlaginele în tigaie medie; gatiti la foc mediu 5 min., amestecând ocazional.
Adăugați la fasole în saucepot; fierbeți încă 30 de minute., adăugând mai multă apă dacă este necesar. (Fasolea trebuie să fie supă atunci când este servită.)