Fasole în stil britanic pe pâine prăjită
Fasolea în stil britanic pe pâine prăjită este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 825 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, ceapă, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 107 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole La Cuptor Britanică, Chutney De Mango În Stil Britanic, și Brânză Britanică La Grătar Cu Fasole Coaptă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, acoperiți fasolea cu 1 galon de apă rece.
Adăugați 1/4 cană sare kosher și amestecați pentru a se dizolva.
Lăsați să se înmoaie peste noapte pe tejghea. A doua zi, se scurge într-o strecurătoare.
Într-un cuptor olandez mare, cu un capac etanș, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Adăugați fasole Navy înmuiată, zahăr brun, melasă, sos Worcestershire, oțet de cidru, pastă de roșii, frunze de dafin, piure de roșii și 4 căni de pui. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și reduceți focul la minim. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea este fiarta, aproximativ 5 ore, adaugand stoc suplimentar daca fasolea incepe sa arate uscata. Condimentează după gust cu sare și piper.
Prăjiți pâinea, apoi acoperiți cu o porție generoasă de fasole și garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.