Fasole verde și sparanghel Tempura

Fasole verde și sparanghel Tempura
Fasole verde și sparanghel Tempuran este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 218 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți fasole, sifon club, ulei de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole verde și Shiitake Tempura cu maioneză Ponzu, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de sparanghel și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei vegetal pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se încălzește la foc mediu până când un termometru prăjit, introdus în ulei, ajunge la 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați sifon club și ulei de susan. Se amestecă până se combină și încă se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Înmuiați legumele în aluat și prăjiți, 3 sau 4 la un moment dat, până când aluatul este auriu și crocant, aproximativ 60 până la 70 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Aranjați legumele pe un platou și serviți sosul de soia alături ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista