Fasole verde și sparanghel Tempura

Fasole verde și sparanghel Tempura
Fasole verde și sparanghel Tempuran este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 218 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării japoneze. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți fasole, sifon club, ulei de arahide și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole verde și Shiitake Tempura cu maioneză Ponzu, Cina in seara asta: fasole Fava, sparanghel, și salată de fasole verde, și Salată de sparanghel și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei vegetal pentru a umple tigaia aproximativ 1/3 din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se încălzește la foc mediu până când un termometru prăjit, introdus în ulei, ajunge la 375 grade F. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați sifon club și ulei de susan. Se amestecă până se combină și încă se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Înmuiați legumele în aluat și prăjiți, 3 sau 4 la un moment dat, până când aluatul este auriu și crocant, aproximativ 60 până la 70 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Aranjați legumele pe un platou și serviți sosul de soia alături ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateNormal
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista