Fasole verde și Prosciutto Negimaki

Fasole verde și Prosciutto Negimaki
Verde-fasole și Prosciutto Negimaki este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 20 de calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, prosciutto, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată de fasole verde cu ridichi și Prosciutto, Grătar: Negimaki, și Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti haricots verts intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), neacoperita, pana cand este doar frageda, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, apoi transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
3
Se scurge și se usucă.
4
Forțați ouăle fierte tari printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă maioneză, coajă, suc de lămâie, ceapă verde, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare (sau după gust).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert TareOu Fiert Tare
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
SitaSita
BolBol
5
Așezați un covor de sushi cu șipci care rulează transversal sau un pătrat de hârtie pergament de 9 inci pe o suprafață de lucru. Aranjați 3 felii prosciutto perpendicular pe lamele și ușor suprapuse pentru a forma un dreptunghi de 9 pe 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
6
Răspândiți aproximativ 1 lingură de amestec de ouă uniform pe jumătatea inferioară a dreptunghiului prosciutto. Aranjați fasolea pe ou una lângă alta și cap la cap, capete suprapuse, în 8 rânduri strânse paralele cu șipcile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FasoleFasole
OuăOuă
7
Întindeți un alt amestec de ouă de lingură peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FasoleFasole
OuăOuă
8
Rulați prosciutto și fasole strâns cu ajutorul mat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
FasoleFasole
RolaRola
9
Transferați rola, cu cusătura în jos, pe o tăietură, apoi tăiați capetele și tăiați transversal în bucăți de aproximativ 10 (3/4 inci). Faceți și tăiați încă 4 rulouri. Întoarceți bucățile în poziție verticală pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Rulourile de Prosciutto pot fi asamblate (dar nu tăiate în bucăți) cu 1 zi înainte și răcite, fiecare rolă înfășurată strâns în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Tăiați rulourile la rece, apoi aduceți la temperatura camerei, acoperite cu folie de plastic, înainte de servire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista