Verde-fasole și Prosciutto Negimaki este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 20 de calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, prosciutto, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată de fasole verde cu ridichi și Prosciutto, Grătar: Negimaki, și Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti haricots verts intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), neacoperita, pana cand este doar frageda, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți, apoi transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gheață
3
Se scurge și se usucă.
4
Forțați ouăle fierte tari printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă maioneză, coajă, suc de lămâie, ceapă verde, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare (sau după gust).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert Tare
Suc De Lămâie
Maioneză
Ceapa Verde
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Sita
Bol
5
Așezați un covor de sushi cu șipci care rulează transversal sau un pătrat de hârtie pergament de 9 inci pe o suprafață de lucru. Aranjați 3 felii prosciutto perpendicular pe lamele și ușor suprapuse pentru a forma un dreptunghi de 9 pe 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
6
Răspândiți aproximativ 1 lingură de amestec de ouă uniform pe jumătatea inferioară a dreptunghiului prosciutto. Aranjați fasolea pe ou una lângă alta și cap la cap, capete suprapuse, în 8 rânduri strânse paralele cu șipcile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fasole
Ouă
7
Întindeți un alt amestec de ouă de lingură peste fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fasole
Ouă
8
Rulați prosciutto și fasole strâns cu ajutorul mat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Fasole
Rola
9
Transferați rola, cu cusătura în jos, pe o tăietură, apoi tăiați capetele și tăiați transversal în bucăți de aproximativ 10 (3/4 inci). Faceți și tăiați încă 4 rulouri. Întoarceți bucățile în poziție verticală pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1
Rulourile de Prosciutto pot fi asamblate (dar nu tăiate în bucăți) cu 1 zi înainte și răcite, fiecare rolă înfășurată strâns în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Tăiați rulourile la rece, apoi aduceți la temperatura camerei, acoperite cu folie de plastic, înainte de servire, aproximativ 30 de minute.