Fasole verde și Prosciutto Negimaki
Verde-fasole și Prosciutto Negimaki este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 20 de calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână ouă fierte tari, prosciutto, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Salată de fasole verde cu ridichi și Prosciutto, Grătar: Negimaki, și Carne De Vită Și Sparanghel Negimaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti haricots verts intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), neacoperita, pana cand este doar frageda, 4 pana la 5 minute.
Scurgeți, apoi transferați într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Forțați ouăle fierte tari printr-o sită cu ochiuri medii într-un castron folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă maioneză, coajă, suc de lămâie, ceapă verde, 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare (sau după gust).
Așezați un covor de sushi cu șipci care rulează transversal sau un pătrat de hârtie pergament de 9 inci pe o suprafață de lucru. Aranjați 3 felii prosciutto perpendicular pe lamele și ușor suprapuse pentru a forma un dreptunghi de 9 pe 7 inci.
Răspândiți aproximativ 1 lingură de amestec de ouă uniform pe jumătatea inferioară a dreptunghiului prosciutto. Aranjați fasolea pe ou una lângă alta și cap la cap, capete suprapuse, în 8 rânduri strânse paralele cu șipcile.
Întindeți un alt amestec de ouă de lingură peste fasole.
Rulați prosciutto și fasole strâns cu ajutorul mat.
Transferați rola, cu cusătura în jos, pe o tăietură, apoi tăiați capetele și tăiați transversal în bucăți de aproximativ 10 (3/4 inci). Faceți și tăiați încă 4 rulouri. Întoarceți bucățile în poziție verticală pentru a servi.
Rulourile de Prosciutto pot fi asamblate (dar nu tăiate în bucăți) cu 1 zi înainte și răcite, fiecare rolă înfășurată strâns în folie de plastic.
Tăiați rulourile la rece, apoi aduceți la temperatura camerei, acoperite cu folie de plastic, înainte de servire, aproximativ 30 de minute.