Fasole verde și murături de muștar
Dacă aveți aproximativ 1 oră pentru a petrece în bucătărie, fasolea verde și murătura de muștar ar putea fi uimitoare fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 27. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 27 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, zahăr muscovado, semințe de muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: murătură de ardei iute verde cu muștar | Hari mirch kan achaar, Burgeri de ton cu glazură de ananas-muștar și gust verde de Chile-murături, și Ingredientul Secret (muștar Dijon): salată caldă de fasole verde cu șalotă și muștar.
Instrucțiuni
Puneți ceapa într-o tigaie de conservare cu 500 ml de oțet. Acoperiți și gătiți ușor timp de 20 de minute până se înmoaie. Între timp, albiți fasolea timp de 5 minute, apoi scurgeți-o.
Se amestecă făina, pudra de muștar, turmericul și sarea de țelină.
Încălziți semințele de muștar într-o tigaie mică cu capac până când le auziți, apoi introduceți-le în amestecul de făină. Se amestecă treptat oțetul rămas până se omogenizează.
Când ceapa este gata, introduceți amestecul de oțet de condimente și amestecați continuu la foc până se îngroașă.
Adăugați fasolea albită și gătiți, neacoperită, timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Adăugați ambele zaharuri și gătiți, amestecând frecvent, încă 15 minute până se îngroașă. Puneți lingura în borcane sterilizate (vezi vârful) și sigilați în timp ce este fierbinte. Acest lucru se va păstra într-un loc răcoros timp de un an, dar culoarea se va estompa în timp. Odată deschis, depozitați la frigider.