Fasole verde și mazăre de zăpadă se amestecă
Fasolea verde și mazărea de zăpadă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 160 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, ulei de susan, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Rețete similare includ Pui de fasole neagră cu mazăre de zăpadă și morcovi, Se amestecă carnea de vițel cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, și Carne de vită și Broccoli se amestecă.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un bici până se amestecă.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fasole verde și ceapă; gătiți, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până când fasolea este crocantă-fragedă și ușor rumenită.
Adăugați mazăre de zăpadă și fâșii de ardei gras; gatiti 3 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă amestecul de sos de soia cu un tel și se toarnă peste legume; gatiti 1 minut, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa.
Se presară cu semințe de susan și se aruncă ușor pentru a acoperi.