Fasole verde și galbenă de ceară cu piper prăjit
Fasolea de ceară verde și galbenă cu piper prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 80 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coajă de lămâie, sare, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Fasole verde în unt de ardei galben, Fasole verde cu unt galben-piper, și Cotlete de porc în stil spaniol cu Chorizo și sos de ardei roșu prăjit și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se taie fâșii subțiri.
Așezați fasolea verde într-o cratiță mare cu apă clocotită; gatiti 4 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Adăugați fasole de ceară în apă clocotită; gatiti 4 minute.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați fâșii de ardei gras, fasole, usturoi, sare și piper negru; saut 2 minute sau până se încălzește bine.
Se ia de pe foc și se adaugă nucile, coaja și sucul, aruncând ușor pentru a acoperi.