Fasole verde și dovlecei cu sos Verte
Fasole verde și dovlecei cu sos Verte este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați capere, pătrunjel, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Fasole Verde Și Dovlecei Cu Sos Verte, Squash la grătar și cârnați cu sos Verte din cartea de bucate Kitchen Garden, și Fasole verde cu dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 7 ingrediente înprocesor până se toacă fin. Cu machinerunning, adăugați treptat ulei de măsline. Procesați până laforme de piure grosiere. Sos de sezon verte lagust cu sare și piper. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare mare, la foc mediu-mare.
Adaugălegume; se amestecă până se acoperă.
Se presară cusare și 3 linguri apă. Acoperi; gatiti legumele pana aproape crocante-fragede, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute. Descoperi; gatiti pana cand legumele sunt doar fragede, cu aproximativ2 minute mai mult. Se amestecă suficient sos vertepentru a acoperi generos legumele. Condimentează cusare și piper.
Garniturăcu pătrunjel și serviți.