Fasole verde și ceapă roșie cu vinetă caldă de muștar
Fasole verde si ceapa rosie cu vinaigrette muștar cald este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 62 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de muștar, Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar, și Fasole verde cu vinaigret cald Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea verde in apa clocotita timp de 6 minute sau pana cand este crocanta si se scurge.
Combinați fasolea verde și ceapa într-un castron mare.
Încălziți o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați oțet, muștar Dijon, ulei de măsline, sare și piper negru; gătiți la foc mediu 30 de secunde sau până când se încălzește bine, amestecând vinetă constant cu un bici.
Stropiți vinetă peste amestecul de fasole; aruncați bine pentru a acoperi.