Fasole verde în Vinaigrette cu Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde în vinaigretă cu Fetan. Această rețetă servește 6 și costă 37 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 180 de calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Un amestec de brânză feta, usturoi îmbuteliat, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fasole Verde Și Feta Într-O Vinetă De Șalotă, Claire ' s Mixed Green Salad with Feta Vinaigrette, și Fasole verde cu Feta.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez.
Adăugați fasole verde și gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
. În timp ce fasolea se gătește, încălziți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc; adăugați oțet, muștar și sare, amestecând bine cu un bici.
Scurgeți fasolea și reveniți la tigaie.
Se toarnă vinaigreta peste fasole; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu brânză feta.