Fasole Verde În Stil Grecesc

Fasole Verde În Stil Grecesc
Fasolea verde în stil grecesc este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 86 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fasole Verde În Stil Grecesc, Fasole Verde În Stil Grecesc, și Fasole verde în stil grecesc.

Instrucțiuni

1
Fasole verde cu microunde conform instrucțiunilor pachetului. Scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați șalotă și ingredientele rămase; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista