Fasole Verde În Stil Caponata
Fasolea verde în stil Caponata este o fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, pătrunjel, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Shiksan în bucătărie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 167 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Încercați Fasole Verde În Stil Caponata, Fasole Verde În Stil Sudic, și Fasole Verde În Stil German pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fasole Verde În Stil Caponata
Ingrediente3 linguri de ulei de măsline sau de struguri, împărțit (pentru Paște folosiți ulei de măsline)1 ceapă galbenă medie, tăiată cubulețe4 căței de usturoi, feliate14, 5 oz conserve de roșii, tăiate cubulețe și decojite2 1/2 lingură oțet balsamic alb2 1/2 lingură stafide aurie1 diametru lingură miere sau nectar de agave (pentru uz vegan agave) 1/8 linguriță
Sare1 1/2 lingură oregano proaspăt, aproximativ tocat1 lingură pătrunjel proaspăt, aproximativ tocat1 lb fasole verde proaspătă, tăiată2 linguriță nuci de pin, prăjite (garnitură)de care veți avea nevoie și
Timp De Pregătire: 15 Minute
Timp De Gătit: 15-20 De Minute