Fasole verde în sos de roșii

Fasole verde în sos de roșii
Fasolea verde în sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de fasole, zahăr, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Fasole verde cu sos de roșii, Fasole verde în sos de roșii Cherry, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată; amestecați fasolea verde și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, 1 catel de usturoi si patrunjelul in uleiul incins pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin și chimenul; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De VinOțet De Vin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ChimenChimen
CeapăCeapă
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-o tigaie curată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic; gatiti si amestecati 1 catel de usturoi tocat in uleiul incins pana cand parfumul incepe sa se rumeneasca, 2 pana la 3 minute. Întoarceți fasolea verde gătită în tigaie; gatiti si amestecati pentru a reincalzi fasolea si acoperiti-le cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă sosul peste fasole și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
SosSos
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista