Fasole verde în sos de roșii
Fasolea verde în sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 77 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de fasole, zahăr, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Încercați Fasole verde cu sos de roșii, Fasole verde în sos de roșii Cherry, și Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală cu apă ușor sărată; amestecați fasolea verde și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu și gătiți fasolea verde până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa, 1 catel de usturoi si patrunjelul in uleiul incins pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile, oțetul de vin și chimenul; aduceți amestecul la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 30 de minute pentru a îngroșa sosul.
Transferați sosul într-un castron.
Într-o tigaie curată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mic; gatiti si amestecati 1 catel de usturoi tocat in uleiul incins pana cand parfumul incepe sa se rumeneasca, 2 pana la 3 minute. Întoarceți fasolea verde gătită în tigaie; gatiti si amestecati pentru a reincalzi fasolea si acoperiti-le cu ulei.
Se toarnă sosul peste fasole și se amestecă pentru a acoperi.