Fasole verde usturoi cu nuci de pin
Fasolea verde cu usturoi cu nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 106 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, fasole, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu nuci de pin, Fasole Verde Cu Coriandru Și Nuci De Pin, și Fasole verde cu lămâie și nuci de pin.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați nucile de pin și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Scurgeți fasolea verde și transferați-o în tigaie.
Adăugați 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un castron de servire.Notă de machiaj: acest fel de mâncare poate fi preparat parțial cu până la 2 zile înainte. Albiți fasolea verde fierbând până se înmoaie. Puneți-le într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Se scurge și se dă la frigider, acoperit, până când este gata să se soteze cu usturoiul și nucile de pin. Gatiti fasolea verde pana se incalzeste.