Fasole Verde Tăiată
Fasolea verde tăiată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 191 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, fasole, semințe de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Fasole Verde Tăiată, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert.
Adăugați fasole verde și fierbeți timp de 5 minute sau până când fasolea este doar fragedă. Plonjați fasolea în apă rece pentru a-și seta culoarea, scurgeți bine.
Într-un castron mare combinați sare, semințe de muștar, buruieni de mărar, ardei iute, semințe de mărar și usturoi.
Adăugați fasolea răcită în castron și amestecați.
Într-o cratiță mică aduceți 2 căni de apă, oțet, zahăr și sare (după gust) la fiert.
Se toarnă acest amestec peste fasole și condimente.
Răciți fasolea într-un recipient etanș cel puțin peste noapte înainte de a mânca. Fasolea este cea mai bună dacă se administrează o săptămână pentru a se marina la frigider înainte de a mânca.