Fasole verde tempura de susan cu sos de soia
Reteta Susan Tempura fasole verde cu sos de soia este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână bere, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Fasole Verde Tempura De Susan Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Fasole verde prăjită cu sos cremos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de 2 inci într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 365 F.
În timp ce uleiul se încălzește, faceți sosul de scufundare amestecând împreună sosul de soia, sucul de lămâie și zahărul până când zahărul este dizolvat. 3
Bateți împreună făina și semințele de susan și bateți în bere până când aluatul este neted.
Aruncați aproximativ 10 fasole în aluat până când sunt acoperite.
Se adaugă în ulei 1 la un moment dat (pentru a se păstra separat) și se prăjește, întorcându-se, până devine auriu, aproximativ 1 1/2 minute.
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și presărați sare după gust. Înveliți și prăjiți fasolea rămasă în același mod.
Serviți fasolea cu sos de scufundare.