Reteta Susan Tempura fasole verde cu sos de soia este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 273 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână bere, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Fasole Verde Tempura De Susan Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Fasole verde prăjită cu sos cremos de scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de 2 inci într-o oală grea de 4 litri la foc moderat până când un termometru cu grăsime adâncă înregistrează 365 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Grăsime De Porc înapoi
2
În timp ce uleiul se încălzește, faceți sosul de scufundare amestecând împreună sosul de soia, sucul de lămâie și zahărul până când zahărul este dizolvat. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Zahăr
Ulei De Gătit
3
Bateți împreună făina și semințele de susan și bateți în bere până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Aruncați aproximativ 10 fasole în aluat până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Se adaugă în ulei 1 la un moment dat (pentru a se păstra separat) și se prăjește, întorcându-se, până devine auriu, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Transferați cu clești pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și presărați sare după gust. Înveliți și prăjiți fasolea rămasă în același mod.