Fasole verde Tempura cu smântână ușoară Cayenne

Fasolea verde Tempura cu smântână ușoară Cayenne ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 283 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, sifon club, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fasole verde Tempura cu Srirachan Aioli, Fasole Verde Tempura De Susan Cu Sos De Soia, și Fasole verde tempura de susan cu sos de soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 20
Fixați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a unui cuptor olandez de 4 litri; adăugați ulei în tigaie.
În timp ce uleiul se încălzește, cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, boiaua, bicarbonatul de sodiu și piperul negru într-un castron mediu. Adăugați treptat sifon club, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Înmuiați fasolea, câte 1, în aluat, acoperind complet.
Adăugați la uleiul fierbinte într-un singur strat. (Nu mulțimea pan.) Se prăjește, în loturi, 1 minut sau până devine auriu, întorcându-se o dată. (Mențineți temperatura uleiului la 375.)
Scurgeți fasolea pe o hârtie pentrupan de jeleu căptușit.
Puneți tigaia în cuptor și păstrați-o caldă la 200 până când este gata de servit.
Presărați fasolea uniform cu sare chiar înainte de servire.
Se servește cu smântână ușoară de Cayenne.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte