Fasole verde savuroasă

Fasole verde savuroasă
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Fasole verde sărătă ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și 30 de rețete de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 50 de cenți per porție. Această garnitură are 62 de calorii , 2 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, ardei gras, apă și sare. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 29% . Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Fasole verde cu savuros , Fasole verde cu sărat pentru doi și Fasole verde cu sărat .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ardeiul roșu în ulei timp de 2-3 minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă fasolea verde, apa, cimentul, arpagicul și sarea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când fasolea devine crocantă și fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista