Fasole Verde Rumenită
Fasolea verde rumenită este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 farfurie. O porție conține 59 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu unt rumenit, Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Migdale, și Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Rețetă De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele din fasole și îndepărtați șirurile.
Tăiați fasolea pe jumătate pe lungime, feliind cusătura de pe fiecare parte a fasolei.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare.
Adăugați fasolea și gătiți 5 minute sau până se rumenesc ușor, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu și adăugați treptat bulion, sare și piper; gatiti 2 minute.
Se ia de pe foc;se amestecă sucul de lămâie.