Fasole Verde Rozmarin

Fasole Verde Rozmarin
Fasolea verde de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 60 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguțe de rozmarin, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rozmarin-Ceapa Fasole Verde, Fasole verde cu usturoi și rozmarin, și Fasole Verde Prăjită Cu Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fasolea verde uniform cu 1/4 linguriță. sare și puneți-l într-un coș cu aburi peste apă clocotită; acoperiți și aburiți 10 minute sau până când sunt crocante. Plonjați fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
2
Sotati ceapa verde si rozmarinul in ulei incins intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
RozmarinRozmarin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați fasole verde, nuci pecan, coajă de lămâie și 1/4 linguriță rămasă. sare, amestecând până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Nuci PecanNuci Pecan
SareSare
4
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.
5
Maria Pappas, Richmond, Virginia
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista