Fasolea verde prăjită și inelele de ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de sare, pudră de chili, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inele de Squash cu fasole verde, Nuc-Fasole Verde Eșalotă, și Fasole verde cu pansament.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Umpleți o oală adâncă cu 2 in. ulei, introduceți un termometru prăjit și încălziți la 375 la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Amestecați făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță. sare într-un castron mediu. Se amestecă încet în sifon până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Apă Spumantă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Scufundați o mână mare de fasole verde în aluat. Folosind clești, ridicați fasolea din aluat, lăsând puțin excesul să se scurgă și coborâți o porție la un moment dat în ulei. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se transferă pe o foaie mare de copt căptușită cu prosoape de hârtie, sare după gust și se pune la cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu fasolea rămasă și șalotii; păstrați uleiul între 375 și 38
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se amestecă împreună maioneza cu pudra de chili într-un castron mic pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo