Fasole verde prăjită și inele de ceapă
Fasolea verde prăjită și inelele de ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Un amestec de sare, pudră de chili, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Inele de Squash cu fasole verde, Nuc-Fasole Verde Eșalotă, și Fasole verde cu pansament.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Umpleți o oală adâncă cu 2 in. ulei, introduceți un termometru prăjit și încălziți la 375 la foc mediu-mare.
Amestecați făina, făina de porumb, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță. sare într-un castron mediu. Se amestecă încet în sifon până se amestecă.
Scufundați o mână mare de fasole verde în aluat. Folosind clești, ridicați fasolea din aluat, lăsând puțin excesul să se scurgă și coborâți o porție la un moment dat în ulei. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 1 minut.
Se transferă pe o foaie mare de copt căptușită cu prosoape de hârtie, sare după gust și se pune la cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu fasolea rămasă și șalotii; păstrați uleiul între 375 și 38
Se amestecă împreună maioneza cu pudra de chili într-un castron mic pentru scufundare.