Fasole Verde Prăjită Din Sud-Vest
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde prăjită din sud-vest. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 98 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, cayenne, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde, și Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți fasolea; tăiați și aruncați capetele tulpinii. În fiecare dintre cele două tigăi de copt de 12 pe 17 inci, amestecați jumătate din fasole cu jumătate din ulei; nivel de răspândire.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când fasolea este ușor rumenită și fragedă când este străpunsă, 15 până la 25 de minute; comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Amestecați jumătate din nuci și unt în fasole în fiecare tigaie; continuați să coaceți până când nucile sunt aurii, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Se toarnă într-un castron, se adaugă 1/4 linguriță cayenne și se amestecă bine. Gustați și adăugați mai mult cayenne și sare, dacă doriți.