Fasole verde prăjită cu migdale fragile

Fasolea verde prăjită cu migdale fragile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. Un amestec de zahăr, fasole, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Migdale, Fasole Verde Migdale, și Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați fasolea verde într-o tigaie și aruncați cu ulei de măsline și 1/4 linguriță sare.
Așezați migdalele pe o foaie de copt. Prăjiți migdale și fasole verde timp de 10 minute. Pune migdalele deoparte. Acoperiți fasolea verde cu folie și prăjiți încă 30 de minute.
În timp ce fasolea verde se prăjește, faceți fragilitatea. Pulverizați o foaie de folie cu spray de gătit și lăsați-o deoparte.
Așezați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mică, foarte curată, asigurându-vă că zahărul este complet acoperit cu apă. Întoarceți căldura la mare și aduceți la foc mic.
Lăsați să se caramelizeze până la adânc, maro auriu, urmărind constant cum se întâmplă destul de repede. Se amestecă migdalele tocate, încă calde de la cuptor.
Răspândiți acest fragil lipicios pe folia pregătită.
Se presară cu 1/4 linguriță de sare rămasă și se lasă să se răcească.
Combinați fasolea verde și migdalele fragile, apoi serviți.