Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă
Fasolea verde prăjită cu ardei și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 158 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, sos de vinaigretă balsamică, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă, Fasole verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți, și Fasole Verde Prăjită Cu Infuzie De Portocale Și Ardei Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Aruncați legumele cu pansament într-o tigaie mare de prăjire.
Coaceți 30 min. sau până când legumele sunt fragede, amestecând după 15 min.
Se presară cu brânză; coaceți 2 până la 3 min. sau până se topește.