Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă

Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă
Fasolea verde prăjită cu ardei și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 158 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fasole, sos de vinaigretă balsamică, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Prăjită Cu Ardei Și Ceapă, Fasole verde de busuioc cu ardei roșii prăjiți, și Fasole Verde Prăjită Cu Infuzie De Portocale Și Ardei Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați legumele cu pansament într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți 30 min. sau până când legumele sunt fragede, amestecând după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se presară cu brânză; coaceți 2 până la 3 min. sau până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista