Fasole Verde Prăjită
Fasolea verde prăjită este o fără gluten, primal și prietenos cu fodmap farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 71 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de piper, fasole, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fripturi arse și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde, și Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Pat fasole verde uscat cu prosoape de hârtie, dacă este necesar; răspândit pe o tigaie jellyroll.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Folosiți degetele pentru a acoperi fasolea uniform cu ulei de măsline și întindeți-le astfel încât să nu se suprapună.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când fasolea este ușor zbârcită și are pete maronii, 20 până la 25 de minute.