Fasole Verde Prăjită
Fasolea verde prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 110 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Sheet pan cotlet de porc, cartofi și fasole verde, Foaie tigaie lămâie Cimbru pui cu cartofi și fasole verde, și Fasole Verde Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală din oțel inoxidabil la foc mediu-mare, combinați fasolea verde, praful de usturoi, pudra de ceapă, sarea și piperul. Gatiti, acoperiti, pana cand fasolea incepe sa transpire.
Scoateți capacul și amestecați ocazional până când fasolea este fragedă.
Când fasolea și condimentele au început să se ardă pe fundul tigaiei, ceea ce va da o aromă la grătar, amestecați uleiul de măsline și opriți focul. Acoperiți și lăsați să stea câteva minute. Racla partea de jos a tigaie pentru a încorpora condimente 'ars'. Fasolele ar trebui să aibă o culoare închisă, caramel, dar nu Negru.