Fasole Verde Picantă Caramelizată
Fasolea verde picantă caramelizată este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 92 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, piper, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde picantă cu ceapă caramelizată, Fasole Verde Caramelizată, și Fasole Verde Cu Ceapă Roșie Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti haricots verts in apa sarata clocotita pentru a acoperi 1 minut; scurgere. Plonjați fasolea verde în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți bine, apăsând între prosoape de hârtie. Se amestecă împreună zahărul brun, sosul de soia și ardeiul roșu zdrobit uscat. Saut ardei gras, ceapă și fasole verde în ulei de arahide fierbinte într-o tigaie mare la foc mare 3 până la 5 minute sau până când fasolea arată vezicule.
Se presară cu sare condimentată.
Se ia de pe foc; adăugați amestecul de sos de soia în amestecul de fasole verde și amestecați pentru a acoperi.