Fasole Verde Peanutty
Peanutty fasole verde este un fără gluten și vegan rețetă cu 2 porții. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 411 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de arahide, fasole, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Fasole Franceză / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc, și Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți neacoperite până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge într-un colizor și se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce fasolea verde este rece, scurgeți bine și tăiați-o în bucăți de 2 inci.
În timp ce fasolea verde se gătește, amestecați împreună untul de arahide, zahărul, sosul de soia, arahidele și pasta miso într-un bol de amestecare. Odată ce fasolea verde a fost tăiată, amestecați în sosul de arahide și serviți.