Fasole Verde Oregano
Fasolea verde Oregano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 77 cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Un amestec de conserve de roșii, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fasole verde proaspătă de Oregano și mure, Fasole verde prăjită și ardei cu pesmet de Oregano, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară.
Instrucțiuni
Saut ceapa în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti, amestecand des, 4 minute sau pana cand usturoiul este fraged si se rumeneste.
Adăugați fasole și următoarele 6 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când fasolea este fragedă. Se amestecă sucul de lămâie.
Se transferă într-un vas de servit; se presară cu feta.
Se servește cu o lingură cu fante.