Fasole verde murată cu ghimbir și Chile
Fasolea verde murată cu ghimbir și Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 308 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Murată, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată.
Instrucțiuni
Adunați echipamentele de conservare și încălziți apa într-o conservă conform instrucțiunilor sunset.com/canningsteps
Încălziți oțetul, 3 1/2 căni de apă, sarea și zahărul împreună într-o oală medie până la fierbere. Puneți o felie de ghimbir, cățel de usturoi și chile în fiecare dintre cele 6 borcane de conserve de mărimea unei halbe. Împachetați borcane cu fasole verde.
Se toarnă lichid fierbinte peste fasole, lăsând un 1/2-in. headspace în partea de sus. Puneți capacele deasupra și înșurubați inelele ferm-dar nu forțați.
Procesați borcane 10 minute. Verificați dacă borcanele sunt sigilate (vezi sunset.com/canningsteps) și depozitați într-un loc răcoros și întunecat până la 2 ani sau răciți orice care nu s-a sigilat; se vor păstra până la 1 lună.