Fasole Verde Murată Crocantă

Fasole Verde Murată Crocantă
Fasolea verde murată crocantă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 60 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sterilizați 6 borcane (1/2 halbă) cu inele și capace și păstrați-le fierbinți. Tăiați fasolea verde la 1/4 inch mai scurtă decât borcanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Într-o cratiță mare, amestecați oțetul, apa și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați usturoiul și aduceți la fierbere la foc mare. În fiecare borcan, puneți 1 crenguță de mărar și 1/8 linguriță de fulgi de ardei roșu. Împachetați fasolea verde în borcane, astfel încât să stea la capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Puneți saramura clocotită în borcane, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Aruncați usturoiul. Sigilați borcanele cu capace și inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Așezați într-o baie cu apă fierbinte, astfel încât acestea să fie acoperite de 1 inch de apă. Fierbeți, dar nu fierbeți timp de 10 minute pentru a procesa. Se răcește la temperatura camerei. Testați borcanele pentru o etanșare bună apăsând pe centrul capacului. Nu ar trebui să se miște. Puneți la frigider orice borcane care nu se sigilează corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Lăsați murăturile să fermenteze timp de 2 până la 3 săptămâni înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista