Fasole Verde Murată Crocantă
Fasolea verde murată crocantă este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 60 de porții. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 8 calorii. Mergeți la magazin și ridicați buruieni de mărar, apă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fasole Verde Murată Crocantă Și Picantă, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sterilizați 6 borcane (1/2 halbă) cu inele și capace și păstrați-le fierbinți. Tăiați fasolea verde la 1/4 inch mai scurtă decât borcanele.
Într-o cratiță mare, amestecați oțetul, apa și sarea.
Adăugați usturoiul și aduceți la fierbere la foc mare. În fiecare borcan, puneți 1 crenguță de mărar și 1/8 linguriță de fulgi de ardei roșu. Împachetați fasolea verde în borcane, astfel încât să stea la capete.
Puneți saramura clocotită în borcane, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Aruncați usturoiul. Sigilați borcanele cu capace și inele.
Așezați într-o baie cu apă fierbinte, astfel încât acestea să fie acoperite de 1 inch de apă. Fierbeți, dar nu fierbeți timp de 10 minute pentru a procesa. Se răcește la temperatura camerei. Testați borcanele pentru o etanșare bună apăsând pe centrul capacului. Nu ar trebui să se miște. Puneți la frigider orice borcane care nu se sigilează corect.
Lăsați murăturile să fermenteze timp de 2 până la 3 săptămâni înainte de a mânca.