Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta
Fasolea verde marinată cu roșii, măsline și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 163 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de măsline kalamatan, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Cu Roșii, Măsline Și Ouă, Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre, și Fasole verde sotată cu măsline și roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea în apă clocotită condimentată cu 1 linguriță de sare; gatiti 6 pana la 8 minute sau pana cand este crocant.
Scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit.
Așezați într-un vas de servire superficial.
Gatiti usturoiul in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu 30 de secunde sau doar pana cand este parfumat; scoateți de pe foc. Se amestecă măslinele, următoarele 4 ingrediente și restul de 1/2 linguriță de sare.
Se toarnă amestecul peste fasole, aruncând pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Se presară cu brânză feta.