Fasole Verde Ken Shoe
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Fasolea verde Ken Shoe ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper, rădăcină de ghimbir, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, Guid-Moc-Pantofi, și Pantofi Peg Salata De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de arahide într-un wok sau tigaie cu părțile înalte la foc mediu-mare până aproape de fumat; adăugați fasolea verde. Gatiti rapid si amestecati fasolea in uleiul incins pana cand sunt verde stralucitor si incep sa arate pete maronii, aproximativ 2 minute.
Scoateți fasolea într-un castron.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de ulei din tigaie și reveniți la foc. Gatiti si amestecati ghimbirul si usturoiul in ulei pana cand au inceput sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute. Întoarceți fasolea verde în wok; adăugați sosul de soia întunecat, zahărul și piperul negru. Gatiti pana la cald; aproximativ 30 de secunde.